طرز تهیۀ پن کیکهای خوشمزه
۱۳۹۶/۰۸/۲۱
۹۳۸۵ بازدید
مواد لازم برای 8 نفر
✅ 1 و ½ لیوان آرد همه کاره
✅ 3 و ½ لیوان بیکینگ پودر
✅ 1 قاشق چای خوری نمک
✅ یک قاشق سوپ خوری شکر سفید
✅ 1 و ¼ لیوان شیر
✅ یک تخم مرغ
✅ سه قاشق سوپ خوری کره، آب شده
دستورالعمل تهیه پن کیک
آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسۀ بزرگ مخلوط کنید. در وسط این ترکیب یک حفره ایجاد کنید و شیر، تخم مرغ و کرۀ آب شده را درون آن بریزید. تا زمانی که ترکیب نرم و یکدست شود آنها را هم بزنید.
یک ماهیتابۀ با سطحی روغنی را روی حرارت متوسط گرم کنید. این ترکیب را به صورت دایره های کوچک درون ظرف برزید، برای هر پن کیک حدودا باید ¼ لیوان از ترکیب خود بریزید. بگذارید تا پن کیک ها در هر دو طرف خود قهوه ای شوند و آنها را گرم سرو کنید.