آشپزخانه

میگو سوخاری

۱۳۹۶/۰۸/۲۵      ۷۰۲۲ بازدید

مواد لازم:

میگو : 1کیلو

پیاز : 1عدد بزرگ

ماست : 4 الی 5 قاشق غذاخوری

آرد سفید : نصف لیوان

تخم مرغ : 1 عدد

بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل،پاپریکا،زعفران : به اندازه کافی

روغن : جهت سرخ کردن

 

طرز تهیه :

ابتدا میگوها را خوب تمیز کرده سپس رگ آنها را بگیرید.

پس از رنده کردن پیاز آب آن را گرفته و آبلیمو، نمک، فلفل و پاپریکا را همراه با پیاز به میگوها اضافه نمایید و برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

4 قاشق غذاخوری ماست به همراه نصف لیوان آرد مخلوط کرده و به آن یک قاشق چای خوری بکینگ پودر ،یک عدد تخم مرغ، کمی زعفران و نمک و فلفل اضافه نمایید. (این سس نباید خیلی شل یا سفت باشد)

میگو ها را از یخچال خارج کرده و از پیازها جدا کرده با سس مخلوط نموده و مجدد برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

و پس از گذشت این مدت زمان آنها را در روغن داغ سرخ نمایید.