آشپزخانه

پیراشکی گوشت

۱۳۹۶/۱۰/۲۴      ۴۹۱۱ بازدید

مواد لازم  برای تهیه پیراشکی گوشت:

روغن: ۲ قاشق
گوشت گوساله چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
گوجه فرنگی (پوره شده): سه چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): ۲ عدد
زیتون (خرد شده): یک چهارم پیمانه
پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری
پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
خمیر پیراشکی آماده: یک بسته

 

طرز تهیه:

  1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.
  2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود.
  3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.
  4. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زیتون خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه پودر شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
  5. مخلوط گوشت را روی خمیرهای پیراشکی قرار دهید و آنها را از وسط تا کنید و لبه ها را محکم کنید و با چنگال شکل دهید.
  6. پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

نکته: می توانید به جای پخت پیراشکی ها در فر آنها را در روغن داغ سرخ کنید.