آشپزخانه

چیکن استروگانوف

۱۳۹۶/۱۰/۲۶      ۱۰۳۹۶ بازدید

مواد لازم برای تهیه چیکن استروگانوف

- مرغ 500 گرم
- خامه صبحانه یک عدد
- پیاز یک عدد متوسط
- قارچ 500 گرم
- خلال سیب زمینی:1 بسته
- نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

فیله مرغ را به قطعات کوچک ( باریک و به طول حدودا دو بند انگشت) تقسیم کرده و با پیازهای خرد شده در تابه با کمی روغن تفت میدهیم.فیله مرغ باید کاملا تفت داده شود و به رنگ سفید درآید.

قارچها را خرد کرده و در ماهیتابه جداگانه ای حدود 4-3 دقیقه تفت میدهیم و به آن نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه میکنیم.
وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شد قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کرده  و مواد را با یکدیگر مخلوط میکنیم سپس خامه را می افزاییم و مواد را هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم چون خامه لازم نیست زیاد حرارت ببیند .

درنهایت غذا را در ظرف مناسب کشیده و با سیب زمینی خلال تزیین میکنیم