آشپزخانه

خوراک میگو

۱۳۹۶/۱۱/۱۴      ۷۵۶۵ بازدید

مواد لازم

  • ۱۸ الی ۲۰ عدد میگو متوسط
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده
  • نصف لیوان نخود فرنگی
  • نصف لیوان پیازچه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری موسیر
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

مواد مرینیت

  • نصف قاشق غذاخوری روغن
  • نصف قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • نصف قاشق سوپخوری نمک
  • میگو را با مواد ذکر شده در بالا مرینت کنید.

مواد سس

  • نصف قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید (به نکته که در زیر نوشته شده مراجعه کنید)
  • ۱ قاشق غذاخوری سس چیلی (یا سس سیر چیلی)
  • نصف قاشق غذاخوری روغن
  • ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • ۱ قاشق چایخوری سس سویا
  • ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری کچاپ
  • مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

طرز تهیه

١. ٢ قاشق چایخوری روغن را حرارت دهید تا به نقطه دود برسد، سپس فلفل و نخود فرنگی را در آن تفت دهید تا زمانی که لبه‌های آنها شروع به سیاه شدن کند. سپس کنار بگذارید.

٢. پیازچه ، موسیر و سیر را در روغن ریخته، تفت دهید تا آنها هم قهوه‌ای شوند.

٣. حرارت را کم کنید و میگوها را اضافه کنید، وقتی یک طرف میگوها به مدت یک دقیقه سرخ شد، آنها را برگردانید تا به مدت یک دقیقه دیگر طرف دیگر هم سرخ شود. (به نکته مراجعه کنید)

۴. سس را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا سس داغ و گرم شود.

۵. سبزیجات را اضافه کنید، هم بزنید تا همه آنها سسی شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.

نکته:

١. می توان به جای آب لیمو، از سرکه هم استفاده کرد

٢. میگو را در گرمای بسیار زیاد نپزید چون سفت می‌شود.