آشپزخانه

کباب دنده ویژه و خوشمزه

۱۳۹۶/۱۲/۲      ۵۷۷۷ بازدید

مراحل لذیذتر کردن کباب دنده ایرانی:

  1. جعفری و ترخون ها را تا جایی که میشود داخل نرمی دنده فرو کنید.
  2. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید تا 4 ساعت بماند تا خوب طعم دار شود
  3. تکه های سبزی روی دنده ها را از آن جدا کرده و دو طرف دنده ها را به مدت 8-10 دقیقه بر روی زغال و یا روی آتش کباب کنید اما اگر دنده ی شما دنده گوساله است مدت زمان پخت را 2-3 دقیقه اضافه کنید.

نکته:

اگر دنده ی شما با گوشت باشد 5 دقیقه قسمت گوشت دارش را بیشتر روی آتش نگه دارید.

دنده ها را فقط یک بار پشت و رو کنید تا اینکه سفت نشود و مراقب باشید تا نسوزند.