آشپزخانه

سس هزار جزیره خانگی

۱۳۹۳/۱۲/۶      ۶۴۰۸۴ بازدید


مواد لازم

  • ساقه کرفس / ٢ عدد
  • پیازچه / ۵٠ گرم
  • جعفری (ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری
  • خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ آب پز / ٢ عدد
  • سس مایونز / ٢ پیمانه
  • روغن زیتون / یک پیمانه
  • سرکه سفید / یک چهارم پیمانه
  • فلفل قرمز / یک سوم پیمانه
  • نمک / به میزان لازم

طرز تهیه:

١. ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.

٢. خیارشور را بسیار ریز رنده کنید.

٣. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید.

۴. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.

۵. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

نکته: می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید.

توجه: موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد.