آشپزخانه

دسر فوق العاده برای ماه رمضان با خرما و گردو

۱۳۹۷/۰۳/۱۴      ۴۳۰۲ بازدید

مواد لازم :
خرما      200 گرم
گردو      100 گرم
کره         100 گرم
شکر       2 قاشق غذاخوری
نمک       یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین     یک قاشق چایخوری
شیر عسلی غلیظ      یک بسته
بیسکوئیت دایجستیو     15 عدد

طرز تهیه :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

بیسکوییت‌ها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.

کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی به غلظت ماست به دست بیاید.

مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌های آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌ای روشن بگیرد.

بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.