آشپزخانه

سس سالسای تابستانی

۱۳۹۳/۱۲/۶      ۶۴۲۶۵ بازدید
مواد لازم :
گوجه فرنگی مینیاتوری نصف شده : نیم کیلوگرم
فلفل سبز تند نصف شده : ۲عدد
سیر پوست کنده : ۲حبه
نمک و فلفل : به اندازه کافی
روش تهیه :
  • فر را روشن کنید، کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و تمامی مواد خام را روی آن بچینید و به مدت ۵دقیقه در فر قرار دهید تا لکه های قهوه ای رنگ روی فلفل یا سیر ظاهر شود.
  • سیر و فلفل را بردارید و گوجه فرنگی ها را به مدت ۵دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن قهوه ای شود.
  •  تمام مواد را همراه با آب پس داده شده، در غذاساز بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز و غلیظ بودن سالسا، به آن آب اضافه کنید.
  • نمک و فلفل را به اندازه کافی به آن اضافه و با اسنک های دلخواه مصرف کنید.