سالاد نودل
مواد لازم
- نودل: 250 گرم
- پیازچه: یک پیمانه
- کنجد: 50 گرم
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- سس سویا: پنج قاشق غذاخوری
- سرکه برنج: یک قاشق چایخوری
- روغن کنجد: دو قاشق چایخوری
ابتدا تابه را گرم کنید و کنجدها را داخل آن بریزید. تا زمان تغییر رنگ کنجدها، آنها را روی اجاق تفت دهید. بعد از اینکه کنجدها کمی تغییر رنگ دادند و بوی آنها بلند شد، تابه را از روی شعله گاز بردارید. حالا نودلها را در آب جوش بریزید و مانند پاستا بپزید. در این فرصت، سس سالاد نودل را آماده کنید.
برای این کار یک کاسه بردارید و داخل آن پنج قاشق غذاخوری سس سویا بریزید. سپس روغن کنجد و سرکۀ برنج را نیز در اندازههای گفتهشده اضافه کنید.
عسل را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. ترکیب نمک موجود در سویا با شیرینی عسل طعم فوقالعادهای به سس شما خواهد داد. حالا مواد را خوب همبزنید.
پیازچۀ خردشده و کنجد تفت داده شده را نیز به مواد سس اضافه کنیدو دوباره مواد را آرام همبزنید. در این مدت نودلها نیز پخته و حاضر شدهاند. آنها را آبکش کرده و در ظرف دیگر بریزید. سس آمادهشده را به نودلها اضافه نمایید و بهآرامی مواد را با هم مخلوط کنید. سالاد نودل شما آماده است.