ماهی شکم پر
۱۳۹۷/۰۶/۲۰
۷۸۹۷ بازدید
مواد لازم:
ماهی : ۱عدد
تمر هندی : ۲۰۰گرم
سیر : ۶حبه
سبزی : (گشنیز-ریحان-شنبلیله-جعفری)خرد شده ۲۵۰گرم
گردو : ۱دوم پیمانه
عسل : ۲۵گرم
نمک : ۵گرم
فلفل : ۳گرم
روغن : ۱قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
روغن را داخل تابه بریزید.سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.کمی تفت دهید.سبزی های خرد شده را نیز اضافه نموده،تفت دهید.
سپس نمک و فلفل را بیفزائید.تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید،از صافی عبور دهید و عصاره را به مواد اضافه نمائید.در این زمان،عسل را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
داخل شکم ماهی را از مواد پر کنید.در طبقه ی وسط فر که قبل تر با حرارت۱۷۵درجه ی سانتی گراد به مدت۱۵دقیقه گرم کرده اید قرار دهید.یک ساعت و نیم در فر زمان دهید تا پخته شود.سرو نمائید.