آشپزخانه

ماهی شکم پر

۱۳۹۷/۰۶/۲۰      ۷۸۹۷ بازدید

مواد لازم:

ماهی : ۱عدد

تمر هندی : ۲۰۰گرم

سیر : ۶حبه

سبزی : (گشنیز-ریحان-شنبلیله-جعفری)خرد شده ۲۵۰گرم

گردو : ۱دوم پیمانه

عسل : ۲۵گرم

نمک : ۵گرم

فلفل : ۳گرم

روغن : ۱قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

روغن را داخل تابه بریزید.سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.کمی تفت دهید.سبزی های خرد شده را نیز اضافه نموده،تفت دهید.

سپس نمک و فلفل را بیفزائید.تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید،از صافی عبور دهید و عصاره را به مواد اضافه نمائید.در این زمان،عسل را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

داخل شکم ماهی را از مواد پر کنید.در طبقه ی وسط فر که قبل تر با حرارت۱۷۵درجه ی سانتی گراد به مدت۱۵دقیقه گرم کرده اید قرار دهید.یک ساعت و نیم در فر زمان دهید تا پخته شود.سرو نمائید.