پاستا مرغ و گوجه خشک
مواد لازم:
یک عدد سینه کامل مرغ
پاستا پروانه ای: ۳۰۰ گرم
کره آب شده: 2 قاشق سوپ خوری
روغن: 1 قاشق سوپ خوری
پیاز: یک عدد نگینی خرد شده
سیر: دو حبه رنده شده
آب مرغ: یک و نیم لیوان
مخلوطی از خامه و شیر: معادل نصف پیمانه
گوجه خشک: یک سوم پیمانه
پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
اسفناج خرد شده: دو پیمانه
برگ ریحان: ۴ برگ
نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن: به میزان دلخواه
دستور پخت تارا:
در ابتدا ظرف پر از آب را روی حرارت گذاشته و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کرده و زمانی که آب بجوش آمد پاستا را به آن اضافه کرده و پس از پخت آبکش می کنیم.
سپس تکه های خرد شده مرغ را در ترکیبی از کره و روغن تفت میدهیم تا کاملا سرخ و طلایی رنگ شوند. و آن را کنار می گذاریم. برای تهیه سس این پاستا یک عدد پیاز را خرد یا رنده کرده و در کره سرخ می کنیم تا نرم شود و سپس گوجه خشک ( اگر سایزشان بزرگ هست بایستی کمی خرد شوند) و سیر رنده شده را به پیاز اضافه و سرخ می کنیم.. ترکیب خامه و شیر و همچنین آب مرغ را اضافه کرده و بمدت 4 الی 5 دقیق اجازه می دهیم تا بجوشد و پس از آن مرغ ، اسفناج و ریحان را اضافه می کنیم و زمان میدهیم تا اسفناج پخته شود .سپس در آخر پاستای آبکش شده را اضافه کرده و نمک فلفل آویشن پاپریکا و پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و سرو می کنیم .