آشپزخانه

املت مکزیکی

۱۳۹۳/۱۲/۶      ۸۸۱۸ بازدید

مواد لازم :

تخم مرغ: دو عدد
قارچ خرد شده: يك پيمانه
فلفل دلمه اي خرد شده: يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده: دو عدد
پياز خرد شده: يك عدد
سير: سه حبه
كره و روغن: به ميزان لازم
سيب زميني خرد شده: دو عدد
پنير پارمزان: سه قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و آويشن: به ميزان لازم

 

طرز تهیه :

قارچ، فلفل دلمهاي و گوجهفرنگي را جداگانه تفت ميدهيم. سيبزمينيها را سرخ نموده و پياز را نيز به همراه سير تفت ميدهيم. در ظرفي جداگانه تخممرغها را به همراه نمك، فلفل، پنير پارمزان رنده شده و آويشن مخلوط ميكنيم. همه مواد تفت داده شده را داخل تخممرغ ريخته و هم ميزنيم.

كف تابه را با کره كاملا چرب كرده، همه مواد مخلوط شده را به آرامي داخل تابه ريخته و پس از پنج دقيقه در تابه را میگذاریم تا تخممرغ نيز پخته و بسته شود.