آشپزخانه

پودر کیک ردولوت رشد هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت

۱۳۹۹/۰۵/۲۵      ۲۸۸۷۶ بازدید

آماده سازی کیک ردولوت :

1) فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

2) تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2  تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

3) آب و  روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

4) پودر کیک رد ولوت رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 5/1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

5) سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید. از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.

6) خمیر را در قالب بریزید. قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.

7) برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.

 آماده سازی کرم :

کره را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود. پودر کرم را در ظرفی ریخته، شیر را به آن بیافزایید و با قاشق مخلوط کنید. کره نرم شده و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. در صورت استفاده از همزن دستی مدت بیشتری هم بزنید تا یکنواخت شود . چنانچه طعم شوری پنیر خامه ای را نمی پسندید، می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده نمایید.

–کیک را از عرض برش دهید، به طوری که دو لایه کیک داشته باشید. حدود 10 گرم از کیک را نگه دارید تا بعدا برای تزئین کیک از آن استفاده کنید.

–کرم آماده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی لایه زیرین کیک، یک قسمت از کرم را ریخته، کاملا پخش و صاف نمایید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و با بقیه کرم، سطح آن را کاملا بپوشانید. مقداری از کیک را که برای تزئین نگه داشته بودید، با دست پودر کنید و روی کرم بپاشید. می توانید برای تزئین، از مربای آلبالو استفاده نمایید که طعم مطلوبی به کیک رد ولوت شما خواهد داد.