آشپزخانه

چیز کیک انار، پیشنهاد خوشمزه و جذاب یلدایی تارا مارکت به شما عزیزان

۱۳۹۹/۰۹/۲۶      ۲۴۴۴۳ بازدید

چیز کیک انار:

چیز کیک انار از خوشمزه ترین انواع دسر ها می باشد که بسیار مناسب شب یلدا است، چیز کیک به عنوان یکی از محبوب ترین دسر های دنیا می باشد که اصالت آن به کشور یونان بر می گردد و جالب است بدانید انگلیسی ها چیز کیک را با پایه بیسکویت می پسندند و آمریکایی ها با پنیر خامه ای درست می کنند اما اصیل ترین چیز کیک برای نیویورک می باشد که درست کردن آن مهارت زیادی می خواهد. اما فصل پاییز بهترین زمان برای تهیه چیز کیک انار می باشد سعی کنید از انار های قرمز و شیرین استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار:

  • کره ۱۲۵ گرم
  • بیسکوییت پتی بور ۲ عدد
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین ۴ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری
  • پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲ عدد
  • پودر قند ۳/۴ پیمانه
  • پودر ژله انار ۱ بسته
  • انار دون شده به مقدار لازم

مرحله اول : تهیه کراست چیز کیک

ابتدا کره را داخل ظرفی روی بخار کتری آب قرار بدهید تا ذوب شود سپس بیسکویت پتی پور را با کمک آسیاب و یا اگر در دسترس نداشتید با گوشت کوب خوب له کنید تا پودر شود سپس پودر بیسکوییت را با کره مخلوط و کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۵ سانت ریخته و خوب صاف و پرس کنید سپس قالب را بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

اگر قالب کمربندی در دسترس نداشتید داخل ظرف مورد نظرتون دو تا کیسه فریرز یا سلفون بکشید و سعی کنید کیسه فریرز را از اطراف قالب بیرون بیاورید تا مثل دستگیره بتوانید ازش برای بیرون آوردن چیز کیک استفاده کنید.

 

مرحله دوم : مخلوط شیر و ژلاتین

در این فاصله شیر را در ظرفی بریزید و ژلاتین را روی شیر بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده ( بن ماری ) تا ژلاتین حل شود و در آخر وانیل را به مخلوطمون اضافه می کنیم.

 

مرحله سوم : مخلوط پنیر چیز کیک

ابتدا پودر قند را الک کنید سپس داخل کاسه بریزید و پنیر ماسکارپونه را به همراه خامه اضافه کنید و با کند ترین دور همزن بزنید سپس مخلوط شیر و ژلاتین مرحله دوم را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر هم می زنیم سپس کراست چیز کیک را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

 

مرحله چهارم : تهیه ژله انار

در این مرحله ۱ بسته ژله انار را با ۱.۵ لیوان آبجوش حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا ژله کاملا حل شود سپس برای چند دقیقه داخل یخچال قرار بدهید تا خنک شده و حالت سفیده تخم مرغ پیدا کند ولی نبندد.

 

مرحله آخر

قالب را از یخچال خارج کرده و ۲/۳ ژله را روی کرم پنیری ریخته و می گذاریم داخل یخچال تا نیم بند شود سپس روی ژله نیم بند شده انار دون شده بریزید و مابقی ژله روی آن ریخته و مجدد داخل یخچال بمدت ۷ الی ۸ ساعت قرار داده تا چیز کیک ببندد.