طرز تهیه کیک مرغ ساده
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
نان تست | ۱ بسته |
سینه مرغ | ۲ عدد |
سس مایونز | ۱ لیوان |
ماست چکیده | ½ لیوان |
گردوی خرد شده | ۱ لیوان |
پیازچه | ۱ دسته بزرگ |
جعفری | ۱ دسته متوسط |
خیار شور | ½ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
برای تهیه کیک مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را اجازه می دهیم بپزد،پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
در این مرحله گوشت مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیازچه و جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیم کوب شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.
حالا خیارشور را هم به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را با قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و بافت شان یکدست شود.
در این مرحله حاشیه های خشک نان های تست را جدا کرده، سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم. در ادامه کف ظرف را با یک لایه نان تست می پوشانیم، سپس یک لایه از مواد روی نان تست می ریزیم و آنرا به صورت یکدست پخش می کنیم.
حالا مجددا یک لایه نان تست قرار می دهیم و این مراحل را به ترتیب انجام می دهیم تا مواد تمام شوند. لایه آخر را با باقیمانده مواد می پوشانیم و با لیسک یا چاقو مواد را مانند خامه کشی به صورت یکدست روی کیک می مالیم.